Snoekstudiegroep

De Snoekstudiegroep Nederland-België, afgekort SNB, is een vereniging van circa 2000 gepassioneerde snoekvissers wonend voornamelijk in Nederland en België. De vereniging is in maart 1984 opgericht, is volwaardig lid van Sportvisserij Nederland en heeft als doelstelling: "Bevordering van de specifieke snoekvisserij en bescherming van de snoekstand en haar biotoop in het kader van de sportvisserij".

Vanuit deze doelstelling spannen leden van de SNB zich dagelijks in om, naast natuurlijk het vissen op snoek, voorlichting te geven over het vangen en juist behandelen van deze prachtige vis.

Klik hier om naar de website te gaan.