Finale clubcompetitie Sportvissrij Oost - Nederland

Dinsdag, 12 september 2017

WEDSTRIJDVISSERS GEEF U OP!!!!!

HSV Steenwijk heeft zich geplaatst voor de finale van de clubcompetitie van Sportvisserij Oost - Nederland. De wedstrijd wordt gevist op zaterdag 7 october in het Overijssels Kanaal tussen Lemelerveld en Hankate.
Om een zo groot mogelijke kans te maken is het zaak dat wij met een zo groot mogelijk aantal wedstrijdvissers aan deze bijzondere wedstrijd meedoen. Het maximale aantal deelnemers per vereniging is 25.
De klassering wordt opgemaakt over de vijf hoogst geklasseerde deelnemers per vereniging.

Voor deze wedstrijd geldt een reiskostenvergoeding van 20 euro per auto.

Om een zo groot mogelijke kans op succes te maken is zaak dat zoveel mogelijk deelnemers van onze eigen clubcompetitie zich aanmelden bij onze wedstrijdleider Martin Damhuis. Tel. nr.: 06 23708033.

Nadere bijzonderheden kunt u binnenkort op deze website lezen!!!

Het bestuur.